O nama

Mi gradimo za budućnost
Ukratko

O nama .

„Gradnja DMD“ osnovana je 2012. godine. Zaposlenici ove firme do tog perioda radili su pod okriljem preduzeća „Zidar“ d.o.o. Brčko, te usvojili principe dobre gradnje i pouzdanog poslovanja koje je uspostavio čuveni brčanski građevinar Ljubomir – Ljubo Simikić.

Stoga su iskustvo koje posjedujemo i dobra poslovna praksa neprocjenjiva preporuka da Vaše povjerenje poklonite upravo nama.

Naše obećanje klijentima: Mi smo posvećen i odlučan tim koji će učiniti sve da budete zadovoljan vlasnik stana, kuće, poslovnog objekta ili druge nekretnine. Naša rješenja su kvalitetna i dugotrajna.

Naš tim

Osnivači i vlasnici preduzeća „Gradnja DMD“ Brčko su Desimir Vasić, Milan Simikić i Darko Simikić, sa saradnicima. Naš tim čine kvalitetni inžinjeri, arhitekte, kvalifikovani majstori i drugi profesionalci koji skladno i prema zadatim rokovima ispunjavaju ugovorne obaveze kvalitetno i prema predviđenom planu i dogovoru.

Radujemo se Vašoj posjeti. Otvoreni smo za informativni razgovor bez obaveza, a ukoliko izaberete nas, imate pouzdanog partnera za rješavanje jednog od najvažnijih problema savremenog čovjeka – vlasništvo nad svojom nekretninom. Zadovoljan klijent je naša najbolja referenca.

Zašto izabrati nas

Uz našu ponudu i savjete možete imati bezbrižan, aktivan i ispunjen život, jer mi uređujemo Vaš životni prostor prema Vašim zahtjevima, istovremeno brinući o svim bezbjednosnim i pravnim aspektima.

Veliko iskustvo u realizaciji projekata visokogradnje najbolja je garancija da ćete svoje ideje o budućem stambenom i poslovnom prostoru realizovati na obostrano zadovoljstvo. Osim toga mi o našim objektima brinemo i poslije isteka garantnog roka dugi niz godina, a pre svega nikad ne ulazimo u projekte ako ne posjedujemo sve potrebne dozvole i nikad ne dozvoljavamo sporove po pitanju mogućnosti uknjižbe objekta što je možda i najbitnije u procesu kupovine stana ili poslovnog prostora. A kao poslednje, a ništa manje bitno dogovoreni rokovi se izuzetno poštuju.

Pametna realizacija (pametna izgradnja)

Naš tim je stručan i profesionalan, poštujemo rokove i držimo se da je kvalitet u gradnji najbolji način da budemo prvi izbor svim klijentima koji imaju potrebu za poslovima kojima se bavimo.